ondulator conic de par Gina's

Ondulatorul conic de par si idei de coafuri cu bucle

Buclele vor fi mereu un hairstyle iubit de femei, insa unele dintre ele se chinuie destul de mult si sa le realizeze si sa le mentina. Evident ca nu toata lumea isi permite sa mearga la un salon ori de cate ori vrea bucle care sa si reziste. De aceea, m-am gandit sa aduc pentru femeile cu parul drept si fin un ondulator care sa le usureze enorm procesul de realizare a buclelor. Acestea vor cadea perfect pe umerii tai si, fixate cu produsele potrivite, vor rezista mult timp. Iata mai jos calitatile ondulatorului conic.

Ondulatorul conic Gina’s

Coafura ta va rezista intreaga zi datorita acestui ondulator. Buclele mari, stralucitoare, flexibile iti vor oferi o coafura impecabila si le vei face foarte rapid. Ondulatorul conic este potrivit pentru orice tip de par, pentru ca treptele de temperatura pot fi setate in functie de nevoi. Ondulatorul dispune de cablu pivotant, deci mai tare te vei indragosti de acesta observand cat este de usor de folosit si nici nu iti sta in cale cablul. Dispune de capat izolator termic pentru a utiliza ondulatorul in conditii de siguranta.

Vei obtine un look adecvat fie ca mergi la un festival, la plaja sau chiar la un eveniment elegant. Poti lua ondulatorul cu tine in calatorii, fiindca forma sa nu ocupa mult spatiu. Astfel poti sa te coafezi rapid oricand ai nevoie. Ondulatorul are afisaj LCD ca sa poti vedea temperatura setata.

Cum utilizezi ondulatorul conic

Pentru a utiliza ondulatorul conic trebuie sa:

  • il conectezi la sursa de curent electric. Apesti tasta de pornire timp de o secunda pana cand ecranul afiseaza 180 grade.
  • setezi temperatura in functie de structura ta capilara. Daca ai parul subtire lasa-l la 180 grade, daca nu, creste temperatura cu ajutorul tastei de incalzire.
  • ia o suvita din parul tau si infasoar-o in jurul ondulatorului. O poti infasura mai strans sau mai larg in functie de cum doresti sa fie bucla.
  • tine suvita in acea pozitie timp de 10 secunde dupa care elibereaz-o.
  • dupa ce ai terminat coafura, opreste si deconecteaza ondulatorul. Asteapta sa se raceasca inainte de a-l pune la loc.

Idei de coafuri cu bucle pe care le poti incerca:

Buclele libere

Clasicul hairstyle nu se va demoda niciodata. Totusi daca vrei sa plusezi cu ceva, adauga si niste accesorii pe o parte, cum ar fi niste agrafe in diferite modele. Fiindca tot a venit sezonul de toamna-iarna adapteaza-te naturii si utilizeaza accesorii in forme de frunze, fulgi si altele tematice.

Impleteste cateva suvite la spate

Suvitele laterale trebuie departajate si le poti impleti in trei sau mai mult, prinzandu-le la spate cu un accesoriu inedit sau unul floral. Poti apela si la o prietena daca nu te pricepi si te poti juca astfel cu mai multe tipuri de impletituri sau spicuri.

Cocul lejer

O coafura romantica, ideala pentru sezonul tomnatic. Prinde aproximativ 3 sferturi de par intr-un coc jos si lejer, lasa suvitele buclate de dedesubt sa iasa din coc, in timp ce cele laterale le rasucesti si le prinzi deasupra sa.

Half Bun

Cocul pe jumatate sau cel din varful capului este foarte popular in acest an. Este o coafura de zi ideala si tot ce trebuie sa faci este sa stai cu capul in jos, departajezi parul de la calota si il prinzi intr-un coc in varf. Nu uita sa eliberezi presiunea suvitelor de la radacina ca sa nu ai dureri de cap. Aranjezi buclele laterale si esti gata de iesit in oras.

Nu uita, aspectul natural, feminin, lejer este cel dorit in acest an, deci nu trebuie sa te complici prea mult ca sa arati superb. Fa-ti buclele cu un ondulator conic Gina’s si aranjeaza-le cat mai putin.