Par ondulat sau drept pentru ocaziile speciale? Tu ce alegi?

Par ondulat sau drept pentru ocaziile speciale? Tu ce alegi?

De fiecare data cand avem un eveniment important la care trebuie sa mergem ne lovim de aceeasi dilema: oare cum sa imi aranjez parul? Sunt atat de multe coafuri pentru care poti opta, dar conteaza foarte mult si ceea ce iti place si cum te simti mai bine si cum sta parul tau aranjat in mod normal, zilnic.

Iata ca noi suntem alaturi de tine si de aceasta data si te ajutam sa faci alegerile potrivite pentru tine in materie de hairstyling. Totusi nu trebuie sa iti lipseasca dispozitivele de aranjat parul pe care le poti gasi pe pagina noastra oficiala Ginas.ro.

Alegi ce ti se potriveste sau ce se poarta?

Deseori, din dorinta de a fi in pas cu moda ne interesam de ceea ce se poarta, ce este in trend in materie de orice - articole vestimentare, make-up, coafura, manichiura si altele. Totusi, alegerile finale ar trebui sa fie de fiecare data in functie de ceea ce este potrivit pentru fiecare persoana in parte.

Nu putem fi toti trasi la xerox pentru ca asa se poarta. Chiar si in materie de hairstyling putem fi in pas cu moda, dar adaptat la propriile preferinte, la ceea ce ne caracterizeaza.

Par ondulat vs par drept

Poti schimba mereu stilul in care iti aranjezi parul, iar noi suntem alaturi de tine si iti punem la dispozitie aparate profesionale pentru aranjarea parului de care te poti bucura. Totusi orice stil poate avea si avantaje si dezavantaje in ceea ce te priveste si trebuie sa stii ce este mai potrivit pentru tine sa alegi.

Parul ondulat este de preferat deseori de persoanele care au parul drept natural, pentru ca stiti prea bine, de obicei ne dorim opusul la ceea ce avem. Iata ca noi te putem ajuta in ambele cazuri.

Daca iti doresti un par in valuri, cu bucle perfect aranjate care sa fure ochii celor din jur iti recomandam ondulatorul conic sau chiar cel pentru bucle in valuri. Poti vedea aici variantele noastre. Probabil stii deja ca acestea se incalzesc foarte repede si le poti utiliza cu mare usurinta datorita cablului care se roteste la 360 de grade.

Chiar si pentru iubitoarele de par drept avem variante, la fel de utile si indispensabile. Poti alege dintre placa de indreptat parul cu aburi sau cea simpla. Descopera chiar si un stil mai aparte si anume parul creponat.

Caracteristici in functie de care sa alegi coafura potrivita

Coafura care ti se potriveste poate fi aleasa si in functie de anumite trasaturi pe care le ai si alte caracteristici. Iata ca forma fetei este una dintre acestea. Femeile care au forma fetei mai ascutita precum cele in forma de inima ar fi de preferat sa evite parul drept. Motivul este simplu - acest stil accentueaza foarte tare fix aspectele pe care nu vi le doriti si anume forma prea geometrica a fetei.

Norocoasele care au forma fetei mai rotunda li se potrivesc atat parul drept, cat si parul ondulat, pentru ca ambele stiluri scot in evidenta trasaturile care te avantajeaza.

Poti alege stilul in care iti aranjezi parul - ondulat sau drept - si in functie de coafura pe care o ai, dar si in functie de cat este de des parul. Coafurile de tip bob sunt deseori perfecte pentru iubitoarele de par drept, pentru ca in cazul unor bucle ar putea parea nearanjat, in toate directiile.

Parul mai lung, tuns in scari pe de alta parte iubeste onduleurile pentru ca ii ofera mai mult volum. In caz contrar - cand este indreptat - poate parea lipsit de vitalitate si de volum, ceea ce vrem toate sa evitam.

Trendurile se schimba, important este ceea ce preferi si ce te prinde mai bine, iar noi suntem aici cu aparatele profesionale perfecte pentru ceea ce ai nevoie. Te invitam in cadrul paginii noastre oficiale www.ginas.ro sa descoperi toate produsele.