placa pentru creponat parul de la Gina's

Placa pentru creponat parul - iata de ce vei dori sa o incerci!

Podoaba capilara este poate printre aspectele care pot fi aranjate in zeci de feluri, in fiecare zi. Poti face orice schimbare cu privire la coafura pe care o porti, daca nu iti place sa arati la fel zi de zi. In special femeile care au parul lung se pot juca in orice fel si pot opta pentru impletituri si aranjari inedite ale acestuia. Totusi, este destul de dificil sa intretii un par lung, pentru ca iti ia zeci de minute numai sa il speli, mai apoi alte zeci sa il usuci si sa il perii.

Oricum ar fi, orice femeie poate arata incredibil in fiecare zi cu ajutorul parului sau; in functie de forma fetei si de trasaturi, unora le sta mai bine cu parul scurt, altor femei le sta bine cu parul lung, dar important este ca fiecare sa se simta bine in pielea sa. La noi poti gasi fel si fel de produse care sa te ajute sa aranjezi parul exact asa cum iti place, atat cand merg la munca sau in oras, cat si pentru evenimentele importante. Vizitele la salon pot fi destul de costisitoare si cand ai 4 nunti si un botez parca nu vrei sa dai la salon cel putin 150 de lei pentru fiecare vizita.

Mai bine achizitionezi aparatul profesional si te pregatesti singura. Asa cum stiti pe site-ul nostru www.ginas.ro gasesti atat uscatoare de par, cat si ondulatoare, placi si perii electrice. Iata ca printre acestea poti gasi si o placa pentru creponat parul. Vei prefera o astfel de placa din mai multe motive pe care le descoperi in continuare.

Despre placa de creponat parul

Intai trebuie sa stii de ce aceasta placa este atat de potrivita. Este o placa de par profesionala ce poate fi utilizata chiar si la salon, deci rezultatele vor fi asemanatoare. O astfel de placa iti va oferi o noua experienta a coafatului. Poti seta treapta de temperatura astfel incat sa fie potrivita in functie de cat de puternic sau slab este firul tau de par, astfel incat sa nu il afecteze.

Vei avea parte de un look wow, in timp ce parul tau straluceste, deoarece placa nu arde. Se va inchide singura dupa 60 de minute cand nu este utilizata, astfel incat sa nu ai parte de accidente neplacute cand esti pe fuga si poate uiti de ea, chiar daca nu ar fi de preferat acest aspect. La capat este izolata termic, astfel incat sa nu te frigi pe piele atunci cand o utilizezi foarte aproape de scalp sau de urechi. Are un voltaj de 110-240V ~ 50 / 60Hz, deci este suficient de puternica pentru a-ti reda look-ul dorit.

Motive pentru care iti doresti o placa de creponat

Vei dori o astfel de placa din mai multe motive, printre care:

- Confera un look timeless: parul creponat nu va fi niciodata out of style, deci poti opta pentru un astfel de stil oricand ramai in pana de idei. Este o coafura care va uimi mereu si va evidentia frumos trasaturile fetei tale.

- Potrivita pentru a da volum: placa pentru creponat este potrivita atat pentru a reda o coafura uimitoare, cat si pentru a da volum. Atunci cand vrei sa prinzi parul cu o agrafa eleganta sau intr-un coc lejer, poti mai intai sa dai parului volum cu ajutorul placii de creponat, deoarece se va aranja mult mai bine mai apoi. Este un truc al stilistilor, deci nu ezita sa il incerci.

- Parul creponat ramane astfel timp indelungat: parul creponat rezista ore in sir in aceleasi conditii. Nu se vor lasa firele de par, deci poti avea incredere ca toata ziua sau seara vei avea parte de o coafura interesanta. 

- Simplu de utilizat: o poti utiliza precum orice alta placa, nimic complicat si look-ul va fi cu atat mai deosebit.

Te invitam sa accesezi site-ul nostru ginas.ro pentru a descoperi toata gama de produse.