Stilizarea parului cu ajutorul placii de par

Stilizarea parului cu ajutorul placii de par

Dupa cum bine stiti, gama nostra de produse s-a extins si acum puteti beneficia de mai multe aparate profesionale cu care va puteti stiliza parul. Exista multe moduri prin care va puteti juca astfel incat sa obtineti niste look-uri ca la salon. Fiecare zi poate fi un nou prilej de a incerca o coafura noua, deci de ce mai stati pe ganduri? Indrazniti sa uimiti cu un par aranjat impecabil in fiecare zi, fara sa depuneti prea mult efort.

Printre aceste noi produse se enumera si placile pentru par. Sunt multe moduri prin care poti sa iti aranjezi parul cu ajutorul unei placi, pentru ca aceasta il aseaza asa cum iti doresti tu, iar mai apoi poti prinde diferite parti ale parului sau il poti accesoriza. Surpriza de pe site-ul nostru nu este doar o placa de par, ci trei optiuni dintre care poti alege.

Noile placi de par de pe site-ul nostru

Alaturi de alte produse, pentru iubitoarele de par drept, care s-au saturat de bucle pentru ca au fost inzestrate de la mama natura cu acestea, sunt placile de par. Avem disponibile doua variante clasice care se diferentiaza prin faptul ca una dintre ele este cu aburi si cealalta nu, iar alaturi de acestea este placa pentru creponat parul, care este o noua moda care isi face loc printre preferintele femeilor.

Fiecare produs de acest gen este usor de utilizat si poate fi purtat chiar si in bagaj. Il poti lua chiar si in vacanta, oriunde mergi. Au diverse trepte de temperatura si le poti seta in functie de tipul firului tau de par.

Stilizarea parului cu placa pentru creponat

Nu conteaza ce eveniment ai, important este sa arati trasnet, fara prea mult efort si fara sa cheltuiesti de fiecare data sume exorbitante la salon. Deci este simplu sa comanzi o placa pentru creponat cu care te poti juca exact asa cum iti doresti.

Printre modurile in care poti utiliza aceasta placa pentru creponat se afla si anumite secrete, utilizate chiar la saloanele de specialitate. Daca nu vrei sa ai tot parul stilizat astfel, dar iti doresti putin mai mult volum, alege sa creponezi parul doar la radacina pentru ca astfel va parea mai umflat si mai bogat, iar de aici poti sa il aranjezi in orice fel iti doresti.

O alta optiune este sa iti faci doar cateva suvite astfel pentru a capata un aspect diferit de cel de zi cu zi, iar mai apoi poti prinde una dintre suvite cu o clama draguta. Un look perfect pentru o iesire de seara in oras. Poti chiar sa iti faci un coc diferit, in care se vad aceste valuri creponate interesante.

Stilizarea parului cu placa de indreptat

Femeile isi indreapta parul de ani si ani de zile, deci este un look care nu s-a demodat si nici nu se va demoda in viitorul apropiat. Un avantaj al placilor de par de pe site-ul nostru este faptul ca temperatura poate fi reglata si datorita inovatiilor de care dispun aceste produse, parul nu este afectat atat de mult si nici nu este ars.

Poti opta pentru un look irezistibil in care tot parul tau este drept si pune in evidenta trasaturile fetei. Daca ai breton poti sa il aranjezi foarte usor cu placa noastra de par pentru ca nu risti sa te frigi. Acestea dispun de o protectie speciala la capat astfel incat sa nu atinga pielea.

Orice astfel de look rezista timp indelungat, indiferent de cat de rebel este parul. Te asteptam in cadrul site-ului nostru pentru a descoperi toate aceste produse, alaturi de altele.