Tips & tricks pentru coafuri mai rezistente si pentru diferite lungimi de par

Tips & tricks pentru coafuri mai rezistente si pentru diferite lungimi de par

Ne dorim ca la evenimente importante, dar si atunci cand iesim in oras, coafura noastra sa arate pe tot parcursul orelor de distractie la fel cum am iesit din casa. Iar cand vine vorba de coafuri multe femei prefera sa-l aranjeze acasa decat sa cheltuie bani la un salon. Si cine sa le blameze? Platesti destul de mult doar pentru a arata spectaculos cateva ore.

Poti, la fel de bine, sa arati asa si daca iti aranjezi parul singura si economisesti si bani. Iar cum repetitia e mama invataturii multe femei deja stiu metode prin care sa-si faca look-uri de printese.

Problema apare insa la rezistenta coafurii. Desigur ca stilistii folosesc produse speciale si tehnici de tapare si prindere prin care coafura sa reziste o noapte intreaga. Aici vei descoperi tips & tricks ca sa ai coafuri mereu rezistente pe tot parcursul noptii ca sa participi la evenimentele importante din viata ta cu maxima incredere.

Fii propriul tau hairstylist!

O coafura rezistenta nu se rezuma numai la produse de fixare de calitate. Totul incepe de la aparatura de styling utilizata. Un ondulator de par trebuie sa-ti ofere mai mult decat bucle. Ai nevoie de un ondulator caruia sa ii poti seta temperatura, astfel incat sa folosesti temperatura adecvata tipului de par pe care il ai. Astfel te asiguri ca parul tau nu va fi deteriorat, iar buclele vor fi stralucitoare si perfect aranjate.

Un ondulator profesional nu numai ca te va ajuta sa obtii bucle fermecatoare ce cad lejer peste umerii tai, insa datorita tehnologiei incorporate acestea vor avea un plus de rezistenta. Totusi nu este destul pentru o noapte de miscari si caldura. Iar cand vine vorba de o petrecere precum o nunta, cu siguranta nu iti vei dori sa stai jos ca o papusa de portelan ce ii priveste pe restul cum se distreaza. Sigur vrei sa intri si tu in hora!

Din aceste motive, vei avea nevoie de extra fixare. Si cum altfel daca nu cu un fixativ? Aplica-l pe toata suprafata parului, de la radacina. O greaseala comuna pe care o fac femeile este sa aplice fixativul doar deasupra parului ce se vede. Aplica-l pe straturi, fiindca parul de dedesubt isi va pierde foarte rapid volumul de indata ce dansezi. Oricum nu vei utiliza prea des acest produs, deci nu va dauna structurii firului de par. Un alt sfat este sa lasi buclele sa se raceasca inainte de a trece cu mana prin ele. Fiecare suvita pe care ai carliontat-o ridic-o la nivelul scalpului si prinde-o cu o agrafa pana ce parul se raceste. Astfel buclele vor rezista mai mult in aceasta forma.

Par drept si cu volum?

Simplitatea este sofisticare, eleganta si frumusete. Un par perfect drept este o coafura simpla, dar de mare efect. Insa, persoanele crete in mod natural au batai de cap cand vine vorba de a realiza aceasta coafura. La fel ca si in cazul buclelor, placa de par trebuie sa fie una profesionala. Altfel, din cauza umezelii dupa atatea invarteli pe ringul de dans, risti sa te transformi intr-o semi-oita. Da, semi, fiindca jumatate din par va fi cret si jumatate indreptat, un look pe care cu siguranta nu ti-l doresti la o nunta.

Dupa ce iti speli parul aplica o spuma sau un spray pentru volum la nivelul radacinilor umede. Incepe prin uscarea parului cu capul in jos, in sensul invers cresterii firului. Astfel vei obtine un par uscat si ridicat la radacina. Dupa uscarea parului, utilizeaza o placa de par profesionala, astfel asigurandu-te ca parul va rezista mai mult in aceasta forma, fara a-l arde. La final aplica un spray pentru volum, la fel, in straturi. Vei obtine o coafura stralucitoare, perfecta si nici nu vei avea acel aspect de par lipit de cap pe toata durata serii.

Descopera pe site-ul nostru aparatura profesionala ce te va ajuta sa obtii mereu coafuri spectaculoase si rezistente.