Știai că? Curiozități despre podoaba noastră capilară

Știai că? Curiozități despre podoaba noastră capilară

Atunci când vorbiți despre podoaba capilară, vă gândiți la frumusețe și aproape perfecțiune. O femeie atunci când are un păr sănătos și de invidiat, devine o zeiță. Femeile iubesc să fie cochete și să acorde o atenție în plus părului pentru că este un aspect important care face parte din viața noastră.

 

Creț, drept, lung sau scurt, părul poate dezvălui multe lucruri despre noi, mai ales în materie de îngrijire personală. Un păr curat și îngrijit va atrage întotdeauna atenția!

 

Câteva curiozități despre păr

 

  • Știai că de un fir de păr poți agăța o greutate de până la 100 grame fără ca el să se rupă?
  • Toate firele de păr care cresc au capacitatea de a susține aproximativ 10 tone.
  • Părul este destul de elastic, iar atunci când îl spălați și este ud acesta se poate întinde cu până la 25%.
  • Părul blond sau alte nuanțe mai deschise au un grad mai mare de elasticitate și hidratare comparativ cu părul mai închis la culoare respectiv părul brunet.
  • Creșterea părului nu este influențată absolut deloc de tăierea vârfurilor.
  • Persoanele fumătoare au un firele de păr mai subțiri.
  • În fiecare zi ne cad aproximativ 50-100 de fire de păr.
  • În sezonul verii, părul are o creștere mai rapidă pentru că circulația sanguină de la nivelul scalpului este stimulată de climatul cald.
  • O emoție sau un șoc foarte puternic determină albirea părului în 13 zile din momentul impactului sau chiar instantanee, în funcție de densitatea emoțiilor.
  • Ne petrecem aproximativ 120 de zile din viață îngrijindu-ne părul.

 

Așadar, părul este o parte importantă de care trebuie să avem grijă constantcu privire la ce produse de îngrijire folosim sau ce mâncăm.

 

Despre părul creț

 

Când vine vorba despre frumusețea podoabei capilare, suntem mai mereu indecise, femeile cu părul drept îl vor creț și femeile cu părul creț îl vor drept. Nu știu dacă știți, însă bărbații sunt înnebuniți după părul creț. Ei consideră că femeile cu părul creț sunt mai sexy, mai feminine și mai frumoase. Așadar, dacă achiziționezi un ondulator profesional si eficient pentru bucle afro poți obține niște bucle irezistibile care îi vor da pe spate.

 

Buclele afro sunt din nou în trend în acest an pentru că ele atrag privirile tuturor și pentru că se potrivesc în orice moment al zilei, inclusiv la evenimentele importante din viața voastră. Însă, ca să le obții, mai ales dacă ai un păr lung, ori vei fi nevoită să mergi la un salon de înfrumusețare, să te lași pe mâna unui stilist priceput, ori să îți achiziționezi diverse produse și unelte pentru a obține buclele afro pe care ți le dorești.

 

Pe pagina noastră ginas.ro o să găsești produsul de care ai nevoie pentru a obține look-ul dorit. Ondulatorul profesional pentru buclele afro te va scuti de mersul la salon, mai ales pentru femeile care nu au timp și au un program încărcat.

 

De ce ondulatorul Gina’s?

 

De ce nu? În primul rând poți face o investiție pe lungă durată care te va scuti de orele pierdute în trafic atunci când vrei să mergi la un salon și poți să fii chiar tu stilistul personal chiar in confortul casei tale.

 

Un alt aspect pe care îl consider important pentru ca buclele tale afro să fie și să arate senzațional, este faptul că ondulatorul are tija de titan, de 7mm, fiind cea mai subțire tijă de titan de pe piață. Mai mult decât atât, ondulatorul pentru bucle are 5 trepte de temperatură, care se adaptează pentru fiecare tip de păr.

 

Spre exemplu dacă ai un păr normal folosește treapta de temperatură de 180°C sau 190°C, pentru părul subțire, decolorat sau degradat cea de 160°C, 170°C, iar pentru părul mai rebel și mai gros folosiți treapta de 200°C și 230°C.

 

Buclele tale vor arăta perfect în orice moment al zilei fără prea mult efort.Poți accesa chiar acum site-ul să plasezi comanda.