Buclele afro si coafurile pe care sa le incerci

Buclele afro si coafurile pe care sa le incerci

Unele femei viseaza toata viata la parul acela cret, cu bucle perfecte, pe care sa le etaleze cu mandrie. Mai ales cele cu par fin, rar, subtire, sunt absolut indragostite de parul cret, dat fiind ca nu au parte de el. Ceea ce natura nu a putut face, poti face tu. Gratie ondulatorului Gina's poti crea la tine acasa bucle perfecte, afro style!

Pentru ca parul cret este versatil, poti incerca si cateva coafuri care sa iti puna si mai mult in valoare trasaturile. Iata cateva sugestii:

Pin up style

Este mai simplu decat ai crede. Dupa ce iti faci buclele afro in tot parul, foloseste o bentita/esarfa si prinde parul sus. Ai destul de multe combinatii pe care le poti incerca, cu sau fara breton. Accesoriile de par te vor scoate din banal si poti incerca aceasta combinatie de bucle afro si pin up style atat la ocazii speciale - dar ai nevoie si de o tinuta pe aceeasi lungime de unda, de preferat o rochie midi spre exemplu - cat si in viata de zi cu zi.

Impletituri pe o parte

Atunci cand tot parul este cu volum poti scoate in evidenta o impletitura draguta, un stil boem si romantic. Aceasta ar trebui sa fie marunta, stransa, la baza firului de par. Poti incerca si cu variante de fire de par strans rasucite, impletitura in doua, cu ceva accesorii. Accentueaza una din partile laterale! Nu conteaza daca parul cu bucle afro este scurt, de lungime medie sau lung. Ideea este una binevenita oricand!

Cocul, niciodata prea demodat

Desigur ca poti incerca si orice tip de coc. Avantajul este ca nu trebuie sa te complici cu tehnici cine stie de care, dat fiind ca buclele afro iti aduc si volum. Poti opta pentru cel clasic sau adapteaza, in functie de lungimea parului tau si de stilul de par. Pentru cele cu parul tuns in trepte suvitele pot fi lasate libere sa incadreze chipul. Nu strange parul prea tare, iar cat despre pozitia cocului, depinde de forma chipului tau, daca sa fie la baza, la ceafa sau ceva mai sus.

Pony tail

Desi primul gand este ca acest tip de coafura se potriveste in cazul celor cu par lung, ba chiar foarte lung si perfect drept, de fapt oricine poate adopta acest hairstyle. Iar buclele afro nu fac exceptie! Poti incerca parul foarte sus strans in varful capului sau doar o codita sus si restul parului lasat liber.

Iata si inspiratie pentru tine:

Inainte de a incepe!

Dupa cum bine stii si am tot repetat, buclele afro realizate cu ondulatorul Gina¢s pot rezista si pana la 3 zile. Ajuta-ti parul sa fie perfect!

  • Opteaza pentru spalare inainte de orice coafura. Samponeaza de doua ori, mai ales daca ai folosit produse de hairstyle.
  • Foloseste balsam, masca sau produse de regenerare pentru par, chiar daca ai firul de par moale si asta iti ingreuneaza, de regula, coafarea lui.
  • Usuca parul inainte de a crea buclele. De preferat sa nu folosesti aerul cald in exces, sa il usuci natural sau la o treapta medie la uscatorul de par.
  • Nu folosi produse de styling inainte de a crea buclele. Nu ai nevoie de gel sau altceva. Poti insa folosi dupa crearea buclelor fixativ sau pudra la baza parului, pentru a evita ca acesta sa se ingrase prea curand - daca este cazul, la parul cu tendinta de ingrasare, de exemplu daca esti genul care ar avea nevoie de spalare zilnica a parului din cauza excesului de sebum.

Cat despre buclele afro perfecte, stii secretul: ai nevoie de kitul complet pe care il gasesti la ginas.ro.

Follow me:

Tik Tok aici

Instagram aici