Cum intretii parul buclat sau cret - secrete ce te vor ajuta sa arati mereu divin

Cum intretii parul buclat sau cret - secrete ce te vor ajuta sa arati mereu divin

Fie ca ai parul cret din nastere, l-ai supus unor tratamente anume pentru a se increti sau folosesti ondulatorul pentru bucle afro, exista o serie de secrete pe care probabil nu le stii despre intretinerea parului. Astazi vreau sa vorbim despre secretele din spatele unui par cret sau buclat ce arata divin.

Acasa sau la salon, procesul de intretinere a parului cret nu este o povara. Ai nevoie uneori doar de mai mult timp pentru a-ti pune la punct coafura. Ramai pe aproape - dezvalui secretul coafurilor crete sau buclate demne de covorul rosu.

Deshidratarea - cauza principala a efectului frizz

Efectul frizz sau electrizarea parului apare atunci cand parul este puternic deshidratat. Avand in vedere ca vorbim acum despre parul cret si cel buclat, electrizarea va oferi extra volum, iar tabloul complet va fi horror.

Foloseste in acest sens produse profesionale de ingrijire. Mentine-ti tot timpul parul hidratat in profunzime. Exista pe piata atat sampon, cat si conditioner special create pentru persoanele cu parul cret sau buclat.

Spala des parul, insa nu cu sampon in fiecare zi!

Exista acum in randul femeilor dorinta arzatoare de a-si curata parul cat mai des. Nu este nimic gresit in acest lucru, atat timp cat curatarea nu implica de fiecare data folosirea samponului. Spala-ti zilnic parul doar cu apa pentru a ramane sanatos, iar buclele sa isi recapete din nou forma. Evita samponarea zilnica pentru a nu-ti usca parul.

In cazul in care ti se pare ca forma firului de par nu mai este la fel, folosese ondulatorul Gina’s pentru a remedia lucrurile. Onduleaza suvitele buclucase setand treapta de temperatura perfecta pentru tipul tau de par. Ai nevoie de consultanta de specialitate? Oricand pe ginas.ro.

Foloseste produse specifice pentru parul cret

O spuma pentru bucle cu fixare usoara, dar si un produs anti-frizz te pot ajuta sa tii sub control buclele rebele. Este recomandata aplicarea spumei in fiecare zi. Ondulatorul de par Gina’s poate realiza bucle afro perfecte de pana la 3 zile. Daca folosesti spuma pentru fixare, buclele vor rezista si mai mult. Totul depinde de cat esti tu dispusa sa investesti in produse de ingrijire.

Oricum, pentru ondulatorul Gina’s pentru bucle afro ai siguranta ca e vorba despre o singura investitie - pretul achizitiei pe care nici nu-l mai simti in timp. Mai multe detalii aici.

De asemenea, exista pe piata si spume speciale pentru coafat. Acestea iti ofera o protectie sporita anti deshidratare atunci cand iti usuci parul cu uscatorul.

Trebuie sa dormi cu parul prins pentru a pastra buclele intacte?

Total neadevarat. Nu exista o recomandare anume in timpul somnului prin care iti pot pastra buclele intacte. In timpul somnului oricum faci miscari involuntare, deci nu mai conteaza daca ai sau nu parul prins.

Important in schimb este sa folosesti o fata de perna din satin sau matase. O astfel de fata de perna va reduce frecarea, firele de par nu ti se vor mai incurca la fel de mult, iar umiditatea nu va mai fi o problema.

In cazul pernelor din bumbac de exemplu, acestea absorb toata umiditatea parului tau. Stii ce inseamna acest lucru? Pregateste-te pentru o urmatoare zi in care parul tau s-ar putea electriza continuu.

Foloseste corect ondulatorul!

Nu te grabi atunci cand vine vorba de realizarea coafurii afro. Ia suvita cu suvita si mentine-o pe ondulator atat timp cat e nevoie. In plus de asta, tine ondulatorul la un unghi inclinat de 30 grade pentru ca mainile tale sa nu oboseasca. 

Te astept in cadrul magazinului oficial ginas.ro pentru suport si sfaturi utile cu privire la realizarea coafurii afro. Ondulatorul are acum pret promotional!