Par moale si subtire - buclele vor rezista?

Par moale si subtire - buclele vor rezista?

Nu degeaba se spune despre par ca este podoaba capilara. Cand vezi o femeie cu par bogat, lung si sanatos o asociezi cu o zeita. Este intr-adevar de o frumusete admirabila. Frustrarea celor care au parul moale si subtire este tocmai imposibilitatea de a opta pentru prea multe coafuri sau ca oricare din acestea nu vor rezista. Cosmarul este de a nu reusi vreodata ca parul moale si subtire sa fie coafat in bucle romantice, lejere, afro sau de orice fel ar fi ele.

Cand parul se incapataneaza sa nu reziste ondulat

Adesea parul moale si subtire este asociat si cu alte probleme - spre exemplu este tern, nu are stralucire si este fragil. Este mai predispus la cadere si rupere, mai ales ca insisti cu tot felul de metode si produse de styling si aparatura pe masura sa il faci sa reziste intr-un fel anume cum l-ai coafat.

Iti suna cunoscuta situatia? Solutia poate fi, printre altele, sa iti ondulezi parul pentru ca castiga volum si a obtine un look de invidiat, complet diferit de imaginea cu care i-ai obisnuit pe cei din jur. Buclele sunt o metoda eficienta de a da volum parului. Iar aici secretul este sa folosesti ondulatorul profesional.

! Ondulatorul Gina`s te va ajuta sa obtii buclele perfecte. Un ondulator special creat pentru rezultate profi, la tine acasa. Avantajul este ca il poti achizitiona la un pret bun, il poti folosi acasa, pe cont propriu si nu risti nimic. In plus:

  • Ai timp rapid de realizare a coafurii - intre 8 si 12 secunde suvita este perfect incretita, fara sa fie nevoie sa insisti sau sa repeti procedura pe aceeasi suvita de par.
  • Efect de durata, pana la 3 zile.
  • Pachet complet cu manusa de protectie inclusa, astfel incat sa poti rula suvita pana la radacina.
  • Tija foarte subtire, de 7 mm.
  • Ondulatorul este usor, iti permite miscari deloc ingreunate. Chiar si daca nu ai mai incercat vreodata o astfel de coafura, nu iti va fi greu sa o realizezi - plus cablu rotativ, pentru a nu te incurca in el.

Avantaje pentru parul tau!

Daca pentru obtinerea de bucle asociezi totul cu necesitatea de a utiliza produse de styling ce iti agreseaza parul, il incarca si in final nici aspectul nu este unul natural, atunci trebuie sa stii ca ondulatorul Gina`s te scuteste de astfel de probleme. Tija din titan face ca incalzirea sa fie una rapida si sa se mentina, insa nu arde parul fata de alte produse de acest gen din comert.

Abia acum incepi sa faci diferenta intre ce inseamna un produs clasic si unul profesional!

Alte trucuri pentru a coafa parul moale si subtire:

  • Schimba cararea. Opteaza pentru o carare pe partea opusa decat cea obisnuita. Parul are tendinta de a se aplatiza dupa timp indelungat purtand aceeasi carare.
  • Adapteaza temperatura. Nu merita sa risti arderea parului, asadar vei descoperi la ondulatorul Gina`s ca dispune de trepte de caldura. Pentru parul subtire recomandarea de a opta pentru maximum 180 de grade.
  • Atunci cand folosesti pieptan sau cand iei suvita cu suvita sa rulezi pe ondulator, asigura-te ca nu tragi excesiv de par, favorizand ruperea si slabirea radacinii.
  • Daca iti doresti sa completezi cu produse de styling, dupa ce ai realizat buclele afro, prefera un spray pentru fixare. Fixativul poate fi o buna idee, insa aplica-l dedesubt, la fiecare suvita in parte. Aplicand deasupra nu faci altceva decat sa incarci parul si automat sa ii afectezi volumul.
Te astept in cadrul paginii https://www.ginas.ro/ sa te convingi de ondulatorul pentru bucle afro. Cere asistenta la preluarea comenzii si primesti sfaturi pentru ca parul tau moale si subtire sa nu fie un motiv pentru care nu esti multumita de tine!