Trend alert - buclele afro

Trend alert - buclele afro

Cu siguranta ca si tu, ca orice femeie de altfel, acorzi o mare atentie parului tau. Il ingrijesti corespunzator, folosind produse de calitate si probabil incerci mereu alte si alte coafuri care sa te faca sa te simti deosebita, remarcata si apreciata de catre cei din jur.

Stii cum se zice - femeile cu parul ondulat din nastere isi doresc sa il aiba drept si folosesc in acest sens placi de par si perii electrice, iar femeile ce au parul drept natural incearca prin fel si fel de metode sa obtina un par cret, cu volum si bucle perfecte.

Parul ondulat permanent - o solutie viabila?

Hai sa vorbim in continuare despre femeile care isi doresc un par bogat si ondulat. Poate si tu esti una dintre ele. Recomandarea specialistilor este sa nu apelezi la metode de ondulare permanenta a parului. Motivele sunt unul lesne de inteles si ti le voi enumera in cele ce urmeaza.

  • Firul de par se poate deteriora foarte mult din cauza substantelor ce sunt continute de solutiile folosite in realizarea acestei proceduri.
  • Buclele obtinute pot sa nu te avantajeze si nu vei putea schimba aceasta situatie pret de cateva luni bune. In plus, exista posibilitatea ca, avand parul lung si greu, buclele sa nu reziste si sa se lase.
  • Daca ai parul vopsit sau decolorat, solutia pentru permanent ii poate da acestuia un aspect mat, lipsit de stralucire si vitalitate, il poate deshidrata, poate cauza despicarea varfurilor parului si poate duce chiar si la ruperea acestora.
  • Desi se numeste „permanent”, de fapt buclele vor rezista undeva intre 3 si 6 luni, repetarea acestei proceduri mai devreme de 3 luni putand afecta iremediabil firul de par.
  • In urma unei astfel de proceduri vei avea nevoie de o ingrijire in profunzime a firului de par si chiar de o vopsire a sa, intrucat solutia aplicata are tendinta de a decolora parul.

 

Dupa cum vezi, sa iti faci bucle permanente cu ajutorul unei solutii pline de chimicale nu este o metoda indicata. Majoritatea saloanelor profesionale te vor refuza daca vei dori o astfel de procedura tocmai pentru ca cei ce lucreaza in cadrul lor sunt adevarati profesionisti si sunt constienti de daunele pe care aceasta le vor aduce parului tau.

Buclele afro - usor de facut si la moda in orice sezon

Asadar, solutia optima pentru tine in cazul in care iti doresti bucle perfecte, bine definite si pentru obtinerea carora nu ai nevoie de solutii daunatoare parului sunt buclele facute cu ajutorul ondulatorului.

Vrei sa dai un volum fantastic parului tau? Atunci buclele afro sunt cele cu ajutorul carora vei obtine un astfel de efect. Iti spun in continuare cateva avantaje pe care le ai daca optezi pentru buclele afro!

  • Vei fi in trend - buclele afro sunt printre cele mai preferate in acest moment de mai toate femeile cu par mediu sau lung. Au fost la moda de-a lungul timpului si inca isi mentin locul pe podium.
  • Buclele afro iti vor ascunde foarte bine parul uscat sau varfurile despicate. Insa mare atentie, va trebui ca buclele pe care le faci sa fie uniforme pentru a putea obtine acest efect!
  • Datorita faptului ca nu vei folosi diverse solutii pentru obtinerea acestora, parul nu se va deteriora si isi va pastra aspectul sanatos si stralucitor.
  • Poti realiza cu usurinta coafuri diverse sau, pur si simplu, poti lasa parul liber si garantat vei atrage priviri pline de admiratie.

Cum poti obtine la tine acasa bucle afro perfecte?

Este foarte simplu sa iti faci singura acasa buclele la care visezi. Iar solutia vine de la noi - ondulatorul roz pentru bucle afro Gina`s. Cu ce venim nou fata de alte produse de acest gen pe care deja le gasesti in comert?

  • In primul rand, tija acestuia este realizata din titan, fiind foarte ingusta (de 7 mm) si cu ajutorul ei poti realiza bucle afro foarte stranse.
  • Se incalzeste foarte repede, avand 5 trepte de temperatura, de la 160°C la 230°
  • Include oprirea automata si primesti in pachet si o manusa de protectie.
  • Cablul se roteste la 360° si are o lungime de 1,85 m.
  • Dureaza intre 8 si 12 secunde sa iti faci o suvita buclata.
Poti sa comanzi foarte usor ondulatorul nostru, accesand site-ul https://www.ginas.ro/. Ai parte de livrare gratuita prin curierat rapid si poti returna gratuit produsul in maxim 100 de zile daca nu esti multumita de rezultate.