Uscatorul de par Gina`s, perfect pentru tine. Iata de ce!

Uscatorul de par Gina`s, perfect pentru tine. Iata de ce!

Ai incercat atat de multe produse din comert, incat aproape ca ti-ai pierdut increderea ca vei mai gasi ceva eficient si pe placul tau. Sau al parului tau. Ai auzit atat de multe despre uscarea parului, incat iti pare ca mai degraba nu ai mai folosi un uscator de par. Inseamna ca inca nu ai descoperit pe cel de marca Gina`s.

Un uscator de par accesibil la pret

Stim ca de cele mai multe ori mai toate alegerile pe care le facem au ca reper partea financiara. Te gandesti ca un uscator de par ar putea fi indispensabil, oricum coafezi/aranjezi parul dupa ce l-ai uscat. Dar iata ca ce este bun nu trebuie sa presupuna costuri exagerate. Iti oferim un uscator de par la pret accesibil. Si in plus…

Ce are special acest produs se refera la cateva caracteristici care te vor incanta. Pentru asta, sa facem un exercitiu de imaginatie. Esti in momentul in care trebuie sa iti usuci parul, singura, acasa. Cel mai adesea trebuie sa stai cat mai aproape de priza si sa faci miscari bine gandite, pentru ca acel cablu de alimentare sa nu fie o problema. Parul ramane nu doar uscat, ci si tern, lipsit de stralucire. Pare ca ai folosit produse de styling totusi. Ei bine, diferenta o face tipul de uscator de par.

→ Putere mare de uscare - 18000 – 2000 W. Daca esti intr-o cursa contratimp uscatorul acesta de par te ajuta sa iti optimizezi timpul alocat uscarii. Uneori poate ca acesta este singurul lucru pe care il faci pentru parul tau si preferi un coc dezordonat. Dar ai nevoie sa fie uscat 100%, cat mai rapid.

→ Ajustarea treptei de caldura. Pentru ca fiecare tip de par este diferit si are nevoie de o adaptare a produselor si a ustensilelor folosite, uscatorul de par Gina`s este ideal. Poate fi setata treapta de caldura mai mica mai mare, daca parul este fragil sa il protejezi de efectul termic, daca este mai gros sa nu pierzi ore pana cand il vei usca. Practic, nu-i asa?

→ Cablu lung, sa iti permita o utilizare facila. Pentru ca adesea priza este mai departe de oglinda si este nevoie sa faci testul imaginatiei, sa lucrezi cu mana in par si fara oglinda si sa faci miscari repetitive de la oglinda inapoi langa priza. Obositor! Un cablu mai lung, asa cum este cel prevazut la uscatorul de par, iti va permite sa folosesti uscatorul mai usor.

Iar la toate acestea adauga si un design placut, o forma pe masura. Nu este genul acela de uscator de par greu, pe care sa il manuiesti cu greutate. Include si treapta de racire rapida, deci poti ajusta fluxul de aer. Cu un uscator de acest gen iti va fi mai usor sa folosesti si o perie in acelasi timp si sa coafezi in timp ce il usuci. Este o abordare populara, mai ales pentru cele care nu isi doresc efectul de par perfect intins, asa cum este rezultatul de folosire al unei placi de par.

Uscatorul de par este nelipsit din baia ta sau din dulapul cu ustensile de par. Fara sa faci abuz de un produs care iti arde parul, alege pe cel Gina`s si bucura-te de calitate. Uscarea parului nu a fost nicicand mai simpla. Obtii acelasi efect ca si la salon, insa la tine acasa, in timp optim si cu putin efort. Incearca-l!

Descopera si conturile noastre de social media, recenziile clientilor si nu intarzia sa faci achizitia de care te vei bucura multa vreme de acum incolo. Detalii in pagina oficiala.