Coafuri pentru mame ocupate! Ce trucuri sa folosesti pentru a-ti eficientiza timpul

Coafuri pentru mame ocupate! Ce trucuri sa folosesti pentru a-ti eficientiza timpul

Saloanele de hair and beauty par sa fie mai degraba o provocare pentru multe mamici care trebuie sa aiba grija de puiul lor. Mai devreme sau mai tarziu toate vom trece prin asta si chiar daca am vrea sa evadam pentru cel putin 2-3 ore de acasa ca sa ne putem relaxa la un salon de infrumusetare, tot nu ne lasa inima, mai ales cand cel mic are nevoie in permanenta de noi.

In plus, sa il lasam cu bunica sau o alta ruda cateva ore mai ales atunci cand are colici sau ii cresc dintisorii, cu atat mai mult ne dorim sa il protejam si sa ii oferim siguranta cand el este mofturos. Cu toate acestea, femeia nu ar trebui sa uite de ea. Rutina zilnica de ingrijire nu trebuie sa lipseasca, chiar daca a venit si al 3-lea membru al familiei si trebuie ca in permanenta sa fim cu ochii pe el.  Femeile nu ar trebui sa uite de ele, de ingrijirea pielii, a tenului si parului pentru ca a fi mama este o binecuvantare, nu un chin.

Se spune ca in spatele unui copil fericit sta o mamica echilibrata, fericita si implinita. Si da, pentru femei fericirea inseamna cu siguranta si starea de bine, felul in care arata, cum se ingrijeste, ce culoare noua i se potriveste parului sau ce coafura rapida o avantajeaza. Detaliile mici fac diferente mari, inclusiv o coafura perfecta cu produsele potrivite in cativa pasi simpli.

Si pentru ca mersul la salon momentan nu este posibil, cu produsele potrivite femeile pot obtine chiar din confortul casei atunci cand cel mic isi face somnul de amiaza o coafura rezistenta pentru cateva zile.

Ce nu trebuie sa ii lipseasca unei mamici

Poate ca de multe ori ne-am dori ca atunci cand iesim din baie parul sa fie gata uscat si aranjat. Nu este posibil insa aici ne putem eficientiza timpul. Iar un uscator de par care usuca rapid firul de par face diferenta.

Da, atunci cand esti mamica este important sa ai in casa un instrument de uscare ideal pentru o uscare rapida a parului. Mai ales in momentele in care esti pe graba si vrei sa te usuci cat mai rapid ca sa mergi sa il linistesti pe cel mic. Asadar, eficientizeaza-ti timpul de cu un uscator care te ajuta sa obtii cat mai rapid o coafura si care nu arde parul.

Placa de creponat parul - coafura rezista mai mult timp

Fie ca te usuci si vrei sa ai un par cret sau drept, placa pentru creponat parul este ideala. Utilizeaz-o in special la radacini. Pe langa faptul ca iti va oferi un volum, coafura va fi mult mai rezistenta, iar radacinile nu se vor mai ingrasa atat de des. Practic coafura poate rezista si pana la o saptamana fara sa mai ai ai grija ei.

Placa de par pentru bucle sau ondulatorul

Chiar daca este o simpla iesire in parc la joaca cu cel mic sau poate la o plimbare in oras, parul tau trebuie sa arate perfect de fiecare data. De ce? Pentru ca te vei simti mult mai bine in pielea ta.

Dupa ce te-ai uscat rapid, foloseste o placa de par pentru indreptat parul cu aburi Gina’s, in cativa pasi simpli. Stim bine ca o placa de par vine cu mai multe avantaje. Practic ai doua dispozitive de styling in unul singur. Fie il indrepti rapid si ii oferi putin volum la radacini cu placa de creponat, fie optezi pentru cateva bucle lejere la baza.

Opteaza pentru o placa de par de calitate care nu iti deterioreaza parul si nu il arde. Vei gasi in gama noastra produsul care ti se potriveste tie. Placa de par cu aburi are trepte de temperatura in functie de tipul tau de par, pe care o vei utiliza in asa fel incat parul tau sa fie protejat:

150°C - pentru par fragil cu textura fina

190°C - pentru parul normal

235°C - pentru parul rezistent

Asadar, chiar daca esti o mama ocupata, coafura trebuie sa reziste! Alege produsul potrivit tie din gama noastra de produse si bucura-te de coafuri rezistente si de un par sanatos.