Cum sa iti mentii parul cret mai mult timp

Cum sa iti mentii parul cret mai mult timp

Parul cret este foarte dorit si apreciat in ultima perioada, insa nu toate femeile pot obtine buclele perfecte care sa si reziste mult timp. Persoanele a caror par au o structura moale si forma dreapta a firelor, le este mai greu sa obtina acest look. Folosind un ondulator Gina’s, vei obtine cele mai misto bucle afro pe care pana acum doar visai ca poti sa le ai si poti avea in sfarsit look-ul acela exotic, rebel si indraznet. Vei intoarce toate capetele pe strada, garantat!

Metode de a-ti securiza si proteja buclele minunate

Parul cret a devenit cu pasi rapizi una dintre cele mai fascinante tipuri de coafura.  Acesta totusi nu este nu este usor de ingrijit si de coafat. Poti apela la cateva trucuri care vor garanta ca te poti bucura de carliontii tai mai mult timp.

Desi utilizand acest ondulator ai deja garantia ca iti va rezista coafura indiferent de structura firului tau de par, daca simti ca ai nevoie de un plus de siguranta, poti opta pentru fixarea lui cu un fixativ puternic. De stralucire nu trebuie sa-ti faci griji caci ondulatorul se ocupa si de acest aspect. Buclele tale vor radia cand lumina soarelui va trece printre ele. Spray-urile de fixare au evoluat destul de mult de-a lungul anilor, acestea permitand acum parului sa-si pastreze naturaletea cu care cade peste umerii tai. Poti opta chiar si pentru folosirea unei spume rezistente, aplicata pe parul umed, imediat ce ai iesit din dus.

Formeaza-ti un ritual al ingrijirii parului tau

Una din problemele parului cret, in special pentru femeile care au firul parului gros si uscat, este electrizarea lui. Nu cred ca iti doresti sa arati ca si cum ai bagat degetele in priza. Imblanzirea carliontilor se poate face cu usurinta cu formandu-ti o rutina in ceea ce priveste ingrijirea parului si scalpului.

Poti incepe prin a folosi un sampon hidratant, masandu-l bine de fiecare data in scalp si lasandu-l sa actioneze cateva minute. In timp ce stai in cada, acoperita de spuma parfumata, ascultand muzica preferata si savurand un pahar cu vin, poti incerca macar o data pe saptamana sa aplici o masca de par. Nu numai ca te va ajuta sa-ti aranjezi mai usor buclele, dar iti vor hrani parul in profunzime si il vor proteja de factorii poluanti.

Folosirea unui produs de protectie a parului impotriva temperaturilor ridicate va ajuta in prevenirea degradarii acestuia. Ondulatorul are 5 trepte de temperatura, ajungand pana la 230 de grade celsius, temperatura mai potrivita pentru cele care au podoaba capilara formata din fire groase si rebele. Daca ti-e frica ca vei afecta structura si rezistenta parului, acesta este un pas pe care il poti face inainte de a folosi ondulatorul.

Stil clasic, retro sau modern? Indiferent cum optezi sa te imbraci, buclele afro se potivesc oricarui outfit

Buclele te pot acompania in orice situatie sociala, de la nunta prietenei tale cele mai bune, pana la intalnirea aceea pe care o ai cu un barbat in weekend si ti-ai propus sa-i sucesti mintile.

Tija de titan a ondulatorului Gina’s iti permit sa obtii onduleuri stranse, simetrice, naturale si flexibile, care rezista pana la 3 zile, daca-ti vine sa crezi. Nu trebuie sa te mai gandesti ca te trezesti cu parul ciufulit si n-ai timp sa il aranjezi. Parul cret este un adevarat spectacol si nu ai nevoie de alte coafuri complicate pentru a da lumea pe spate cu frumusetea ta. Buclele afro sunt trendul anului 2021, dar cu siguranta nu ne va parasi prea curand. Indiferent ce tinuta alegi sa porti, acestea o fac sa fie de 100 de ori mai de efect si tu devii instant mai atragatoare.

Oferindu-ti un plus de senzualitate si naturalete, o coama creata poate fi cel mai de efect accesoriu pe care il poti purta. Iar daca esti genul de femeie careia ii place stilul clasic sau mai retro, te poti lasa inspirata de anii de aur de dinainte de secolul 20, optand pentru purtarea unei esarfe chic, funde sau agrafe stalucitoare care vor transforma parul cret intr-o arma cu o irezistibila putere de seductie, atragand mereu atentia spre frumusetea chipului tau.