Sarbatorile vin - ce coafuri alegeti pentru Craciun si Anul Nou?

Sarbatorile vin - ce coafuri alegeti pentru Craciun si Anul Nou?

Suntem pe ultima suta de metri privind acest an. Incep pregatirile pentru tot ce tine de petrecerile specifice si, deci, nu putem sa nu ne intrebam deja: ce coafura va fi potrivita pentru fiecare moment festiv?

Preferati sa va pregatiti cu noi achizitii!

Nu degeaba se spune ca este luna cadourilor. Preferati sa va faceti cadouri acele lucruri care chiar rezista si va ajuta pe termen lung. Adica oricare din aparatele de coafat, uscat, ondulat sau indreptat parul. Va fi genul acela de cadou la care ati ravnit tot anul, pe care il meritati. Si daca inca stati pe ganduri, lasand totul pe ultima suta de metri, livram rapid. Deci fara cadou, nu ramaneti!

Cat despre coafuri, stim ca sunteti in cautare de solutii. Iarna umiditatea ne cam da batai de cap. Pentru confortul termic, din necesitate, apelam la caciuli si gluga generoasa a gecii de iarna, groasa. Insa asta inseamna un chin pentru par. Ca si cand oricata stradanie ati investi in coafat, totul se strica in cateva minute. Secretul? Sa folositi un dispozitiv profesional, care ofera rezultate de durata. Si daca mai optati si pentru cateva produse de styling, sunt toate sansele ca orice coafura sa reziste mai mult.

Coafuri simple pentru Craciun 2021

De Craciun de obicei ne regasim intr-o atmosfera de poveste in sanul familiei, iar zilele ce urmeaza sunt despre petreceri cu gasca de prieteni. In ambele situatii vorbim despre posibilitatea de a incerca parul afro.

Cine poate opta pentru acest gen de hairstyle: cele cu par mediu si mai ales lung, cu par natural sau vopsit intrucat ondulatorul de par afro poate fi reglat ca temperatura, incat sa nu agreseze inutil firul de par moale si subtire.

Stiluri de incercat: parul incretit cu bucle afro poate rezista pana la 3 zile. Poti incerca parul pe o parte, iar printre bucle poti opta pentru o bentita sau orice tip de accesoriu de par. Asta pentru un look romantic sau boem. Daca optezi pentru o tinuta cu decolteu poti incerca un ponytail cu jumatatea de sus a parului. Vei crea efectul de alungire, pui in evidenta zona gatului si in acelasi timp incerci ceva putin diferit decat parul afro simplu curgand pe spate.

O alta varianta, parul indreptat. Daca ai parul cret natural sau ondulat, in mod cert una din cele mai wow schimbari se refera la aparitia ta cu parul perfect indreptat. Iar pentru asta vei avea nevoie de o placa de par. Vezi aici.

Stiluri de incercat: un ponytail va scoate in evidenta chipul tau. Insa daca nu ai tipul de par fin, perfect finisat prefera sa nu incerci. Totodata asigura-te ca ai volum la radacina. Altfel mai bine incerci sa indrepti parul cu peria electrica.

Parul drept poate fi pus in valoare in atat de multe feluri: incearca o impletitura simpla, de pe o parte pe alta a capului. Incearca parul tapat daca ai par rar.

Coafura de Anul Nou 2021

Indiferent ca va fi in mod atipic aceasta petrecere, cu un grup mai restrans de participanti, poate chiar in living, asta nu inseamna ca nu vei avea unele pretentii.

Recomandare: parul in valuri. Poti opta pentru valuri bine definite si duci aceasta coafura intr-o poveste retro. Sau poti ondula parul si fara finisaje si prea mult efort, pentru orice tinuta ai purta. Iata aici si ondulatorul potrivit pentru tine.

Iar daca petrecerea va fi una relaxata, la munte, ia cu tine peria de par electrica si rearanjeaza parul ori de cate ori este nevoie. Exagerezi cu parul tapat sau coafat cine stie cum. Opteaza pentru simplitate si implicit eleganta. Ce spui de parul indreptat si daca este tuns in scari cu varfurile finisate spre interior sau exterior?

Ia-ti doza de inspiratie din pagina noastra, observand si galeria foto ale clientelor noastre.